Ferielejlighed i
hjertet af Blåvand

Hyggelig og moderniseret lejlighed (2020)

– beliggende i Blåvand, på Blåvandvej 31 A.
 

Denne lejlighed (på 120 m2) ligger i centrum, som er af Blåvand, oven på det velkendte sted Thora's Gaard.

Her er det muligt at besøge flere af Blåvands mange butikker og restauranter ved blot at gå udenfor døren. Mulighederne for at få stillet shoppelysten eller slippe for madlavningen er rigtig god her.

Når restauranterne er besøgt kan en spadseretur til Vesterhavet eller Ho bugt varmt anbefales. Med kun 1,5 km til nærmeste strand er oplevelsen af en smuk solnedgang indenfor overskuelig rækkevidde. Et must at opleve, når man opholder sig i et naturskønt område som Blåvand, hvor de fleste forretninger har åbent hele året. Der er kun 4 km til Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr.

Lejligheden er til rådighed på ankomstdagen fra kl. 14. Lejligheden skal forlades senest kl. 10 på afrejsedagen.

Der betales IKKE for forbrug.

Ud over leje betales der 575 kr. for obligatorisk slutrengøring.

Ring gerne på tlf. +45 24 25 08 82

Køkken og spise- / opholdsstue

Lejlighedens åbne og veludstyrede køkken ligger i tæt forbindelse med den kombinerede spise- og opholdsstue, hvor møblerne er komfortable og moderne. I dette fællesrum mærkes charmen og hyggen for alvor. Stuen er det perfekte sted at slå sig ned med en god bog eller en hyggelig middag.

Book dit ophold i dag

Send en mail eller ring på tlf. +45 24 25 08 82

2 værelser

I lejligheden er der plads til 4 personer, fordelt på 2 fine og farverigt indrettede værelser - et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Der er tv i begge værelser samt i stuen. Tillige fri wifi i hele lejligheden.

Badeværelser

Udover de fine samlingspunkter, som lejligheden byder på - har den også 2 meget velholdte og nyrenoverede badeværelser (2020). Begge med bruser, toilet og håndvask. Det største af badeværelserne har tillige en skøn spa, hvor wellnessfornemmelsen kan blomstre.

Terrasser

Der er en østvendt terrasse med udsigt over torveområdet. Fra den store vestvendte terrasse er der udsigt til skov.

Book dit ophold i dag

Send en mail eller ring på tlf. +45 24 25 08 82